Nieuwe uitstraling Groenendaal transport

De complete Groenendaal huisstijl en website heeft in mei 2018 een complete restyle ondergaan. Toegegeven, het was ook nodig! We hebben reclamebureau Identimo gevraagd om het logo een frisse make-over te geven, de website te vernieuwen en de teksten te herschrijven. De fotografie van ons wagenpark is groots aangepakt en de huisstijl heeft een restyle gekregen in de vorm van een nieuw logo, visitekaartjes, briefpapier enveloppen, personeelskleding en uiteraard een nieuwe website!

Het oude logo was een G en T verweven en deze look wilde wij graag behouden. Dit is nu een sterk modern logo geworden, waarmee de ronde vormen in de huisstijl ook gebruikt kunnen worden bij het opnieuw bestickeren van onze vrachtwagens. De kenmerkende kleur rood is behouden. De fotografie van onze vrachtwagens en nieuwe kantoor was een groots event. We hebben speciaal voor de gelegenheid de meeste types vanuit heel Europa naast elkaar gezet. En aantal chauffeurs waren ook aanwezig.

Wij zijn trots op het eindresultaat, wat vinden jullie ervan?